2014-01-27 09:07:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Egy románcra vágyik

Napi horoszkóp január 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán a kényelemszeretete, vagy valamilyen mozgásszervi betegség kényszerítette az utóbbi időben visszafogottságra. Ám itt az ideje a rehabilitációnak. Mozogjon többet, legalább úgy, hogy sétál, gyalog jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A világ folytonosan változik, és ezt még a röghöz kötött, ragaszkodó Bikáknak is tudomásul kell venniük. Tartsa nyitva a szemét, és vegye észre az új trendeket! Valami nagyon is be fog jönni önnek, még ha egyelőre ódzkodik is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nagyon elkedvetlenítő lehet önnek ez a hétfői munkanap, különösen, ha a nap sem akar kibújni a fellegek mögül. De mihelyt beér, felvillanyozódik. Új hírek várják, kihívást, új lehetőséget jeleznek a csillagok. Ragadja meg!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rosszul érezheti magát mostanában a családjában. Azok a dolgok, vagy személyek, akik régen olyan kedvesek voltak a szívének, most a fejlődése akadályának tűnhetnek. Nem kell azonban teljesen megszabadulnia tőlük. Csak változtassa meg a viszonyt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ha visszás helyzetbe csöppen a munkahelyén, akkor sajnos be kell látnia, hogy csak azt kell épp megennie, amit főzött. Valamilyen szinten ugyanis ön is felelős a kialakult helyzetért. De éppen ezért jóvá is tudja tenni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minden kapcsolatban vannak konfliktusok, viharok: nem csodálkozhat azon, hogy az önében is. Persze ön rózsaszín tündérmesének álmodta a társkapcsolatát. Igen, a felhők felett mindig ragyogás van. Oszlassa el a fellegeket! Ne fokozza!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy baráti közeledést ma könnyedén félreértelmezhet, szerelemnek véli, ami pedig nem az. Persze sok minden lehet még belőle, de ha eleve kétséges helyzetet teremt, akkor megakadályozza a kibontakozást. Elveszthet egy barátot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy románcra vágyik, s mivel olyan erős önben ez az érzés, ma minden közeledést képes félreérteni. Persze tízből egy esetben bejöhet a dolog. De akkor kilenc embert kellemetlen helyzetbe kell hoznia. Inkább várja meg, míg a másik kezdeményez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A mai napot a családjának szenteli. Igaz, a munka önt is várja, de közben valamilyen családi programot, vagy közös befektetést is előkészíthet. Amit ma megtehet ez ügyben, ne halassza holnapra! Holnap drágább lehet már.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napon nagy kedve van a flörtöléshez. Valaki fel is bukkanhat az életében, aki megfelelő alanynak látszik e terveihez. Ne csak az érdekeit nézze azonban, hanem azt is, hogy lelkileg összepasszolnak-e. Az a hosszú kapcsolat titka.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Itt az ideje, hogy végre elővegye a gyengédebbik énjét. Ön szereti elrejteni az érzéseit, talán azért is, mert fél a sérülésektől, vagy attól, hogy nevetségessé válhat. Pedig van valaki a környezetében, aki egyáltalán nem nevetné ki. Sőt, inkább sírna. Örömkönnyeket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Csapnivaló a kedve, nem csoda hát, hogy a munkája is éppoly csapnivalóra sikerülhet. Ha azonban még kora reggel sikerül felhangolnia magát, minden másként alakulhat. A módszere lehet jóga, vagy zene.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: